Laily Mariana's FotoPage
lailymus
By: Laily Mariana Samsudin

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Thursday, 22-Jan-2009 04:17 Email | Share | | Bookmark
Happy Birthday Maksu Lina



Saturday, 17-Jan-2009 04:02 Email | Share | | Bookmark
Happy Birthday Wan





Wednesday, 14-Jan-2009 17:05 Email | Share | | Bookmark
Iris 3 months today!



Saturday, 20-Dec-2008 17:42 Email | Share | | Bookmark
Iris Marissa met GP

16 Disember 2008





Pertama kali Iris melawat GP, untuk mendapatkan 2nd injection 5 in 1... Baik sungguh... Bunyi sikit jer, then terus tido semula...






Sejuk perut ibu yang mengandung... Anak daraku yg baru berusia 8 1/2 tahun dah pandai salin pampers si little princess... Senangnya hati ibu dapat anak2 yg rajin macam Kakak dan Abang...






Iris sewaktu berusia 6 minggu...
Berat : 3.80kg




Iris sewaktu berusia 3 minggu...
Berat : 2.99kg



Saturday, 20-Dec-2008 01:52 Email | Share | | Bookmark
Eid Visit

8 Oktober 2008

Sempena Syawal yang lalu, pihak pengurusan Claremont Primary & Nursery School telah mengadakan lawatan ke Jameah Fatimiah Mosque. Semua pelajar telah dibawa ke Masjid tersebut di bawah pengawasan guru kelas masing-masing.

Oleh kerana lokasi masjid yang berdekatan dengan rumah, aku yang pada ketika itu sedang menunggu saat saat kelahiran anak ketiga, melangkah meninggalkan rumah dengan berjalan kaki sahaja ke masjid berkenaan... Masuk je ke dalam Masjid, Ahmad terus nampak aku, dari jauh lagi dah melambai-lambaikan tangan.. .

Amnani pula, kebetulan duduk berhampiran pintu masuk...






Aku pun tak berapa sure apa program yang telah diatur sebab aku pun sampai dah lewat... Tapi, masa aku sampai tu, Imam di depan tu sedang explain tentang masjid ni....



Tingkat atas masjid



Dua orang best friend Ahmad. Jordan and Ahsan...

Jordan ni sangat peramah... Jordanlah orang pertama yang menegur Ahmad masa Ahmad mula2 masuk Kelas Reception 2 tahun yang lalu... Jordan jugalah yang temankan Ahmad bermain dan berbual2 dengan Ahmad walaupun sepatah pun Ahmad tak faham...

Yang berbaju belang ialah Ahsan... Sejak masuk Year 2, nama Ahsan sentiasa di bibir Ahmad... Ahsan itu, Ahsan ini... Sikit sikit Ahsan... Semuanya Ahsan.... Kawan bermain pun Ahsan, kawan bergaduh itulah Ahsan... Macam2 kisah Ahmad dan Ahsan kalau nak diceritakan di sini... Kadang2 kelakar, kadang2 sedih pun ada mendengarnya... Takpe la nak.... Insya Allah... Mudah2an persahabatan ini takkan putus...









Jam 3.30 petang, semua murid beratur untuk pulang ke sekolah semula... Aku balik semula ke rumah untuk menunggu Mus pulang dari Universiti dan mengambil anak2 di sekolah...



Rupa-rupanya di sekolah ada Eid Party pulak.... Tapi, yang menyedihkan party ni dibuat ala ala party derang ler... Nak wat camne.... dah sekolah deme....







[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net